Menu
Your Cart

Verzendinformatie

Mijnfietsonderdelen.nl maakt het u graag gemakkelijk met bezorging aan huis. Elke werkdag worden bestellingen gelijk verwerkt in het magazijn, in samenwerking met onze leveranciers. Lees op deze pagina meer over onze werkwijze.

Gratis bezorgen in Nederland

Wij van mijnfietsonderdelen.nl bezorgen uw bestelling vanaf €75,- gratis bij u thuis of uw gekozen adres. Is het bedrag van de bestelling €75,- of meer, dan krijgt u automatisch een extra optie ('gratis verzenden') bij het afrekenen van uw bestelling. Als u deze optie kiest, hoeft u geen verzendkosten te betalen. 

Voor bestellingen met een waarde onder de €75,- rekenen we €4,99.

Snel thuisbezorgd

Indien de bestelling op maandag tot en met vrijdag vóór 17:00 uur is afgerond (inclusief de betaling), wordt jouw pakket in de meeste gevallen dezelfde dag aangeboden aan DHL en de volgende dag al bezorgd. Pakketten die op vrijdag na 17:00 uur, zaterdag en zondag worden besteld, worden verwerkt op maandag en zullen dinsdag worden bezorgd. 

De bestellingen worden verstuurd met de bezorgservice van DHL. Zodra de bestelling is verwerkt in het magazijn ontvangt u een mailtje van 'KBParcel', met hierin de details rondom uw verzending en een track-and-trace link. Zo kunt u uw bestelling volgen tot aan de voordeur. 

Hoe verzonden?

Uw pakket wordt ingepakt in een kartonnen doos, zo goed mogelijk op maat voor uw producten, eventueel aangevuld met beschermend materiaal. Mijnfietsonderdelen hanteert een productaanbod van meer dan 10.000 artikelen, met allerlei verschillende formaten. Het kan daardoor voorkomen dat er is gekozen voor een grotere doos. Bij uw bestelling zit een pakbon, met hierin een opsomming van de producten. Op deze wijze worden de pakketten aangeleverd aan DHL en zij zorgen voor de bezorging van uw pakket. 

Afhalen

Afhalen is helaas voor onze webshop niet mogelijk.