Menu
Your Cart

Onderhoudstoebehoren

Onderhoudstoebehoren
Brunox lege spuitflacon tbv van de 5ltr can Turbo spray Specificaties Merk: BrunoxPrimaire basiskleur: Oranje..
€5,60
Excl. BTW:€4,63
Blister met Cyclon zachte detail borstel. Deze kleine borstel is gemaakt om vuil te verwijderen van de ketting, cassette, derailleur en de tandwielen. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en Cyclon cassettereiniger. Gemaakt voor het schoonmaken van cassettes. Verwijdert eenvoudig opgeh..
€6,38
Excl. BTW:€5,27
Complete borstelset met 6 borstels speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de fiets Specificaties Merk: CyclonPrimaire basiskleur: ZwartType: BorstelGeschikt voor: Reiniging..
€27,67
Excl. BTW:€22,87
Cyclon zachte reinigingsborstel. Voor het reinigen van het frame en de onderdelen terwijl de kwetsbare onderdelen beschermd blijven. De borstel is gemaakt van speciaal ontwikkelde duurzame kunststof haren. De rubberen randen garanderen een maximale bescherming tijdens het schoonmaken. Specificaties..
€8,63
Excl. BTW:€7,13
Cyclon borstel voor wielen en onderdelen. Gemaakt voor het gemakkelijk reinigen van velgen en spaken. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en heeft rubberen randen voor een optimale bescherming van uw fiets, de onderdelen en de lak. Specificaties Merk: CyclonPrimaire basiskleur: Zwart..
€7,88
Excl. BTW:€6,51
LET OP artikel word tijdelijk geleverd met poets-washand ipv een Borstelset Cyclon Bike Care Kit All Weather Lube (Course Lube) pakket. Inhoud van de emmer is: All Weather Lube (Course Lube) 125ml, Bionet 550ml, Bike Cleaner 550ml, Instant Polish Wax 100ml, Cassette Claw + Detail Chain brush en een ..
€28,12
Excl. BTW:€23,24
Cyclon Emmer Dry Weather Lube. Een complete schoonmaakset voor je fiets. Een regelmatig schoon gemaakte fiets voorkomt vervelende vlekken in je kleding maar draagt ook bij aan een langere levensduur van de fiets. Bevat All Weather Lube 125 ml - Bionet 550 ml - trigger - Bike Cleaner 550 ml - Instant..
€28,12
Excl. BTW:€23,24
Cyclon Emmer Wax Lube. Een complete schoonmaakset voor je fiets. Een regelmatig schoon gemaakte fiets voorkomt vervelende vlekken in je kleding maar draagt ook bij aan een langere levensduur van de fiets. Bevat All Weather Lube 125 ml - Bionet 550 ml - trigger - Bike Cleaner 550 ml - Instant Polish ..
€28,12
Excl. BTW:€23,24
Cyclon Vet dispenser. Deze dispenser drukt de bodem van de vetpotten naar boven waardoor er geen vet verloren gaat en de verpakking eenvoudiger is in gebruik, geschikt voor de werkplaats potten 500ml en 1000ml, 20038 Specificaties Merk: CyclonPrimaire basiskleur: ZwartType: DispenserGeschikt voor: ..
€10,13
Excl. BTW:€8,37
Cyclus staalborstel 3-rij Specificaties Primaire basiskleur: BruinMerk: CyclusGeschikt voor: Reiniging..
€2,52
Excl. BTW:€2,08
Cyclus staalborstel 4-rij Specificaties Merk: CyclusPrimaire basiskleur: BruinGeschikt voor: Reiniging..
€2,82
Excl. BTW:€2,33
Eurol vloeistofkwast Specificaties Merk: EurolPrimaire basiskleur: Grijs..
€34,78
Excl. BTW:€28,75
mini-staalborstels krt (3) Specificaties Merk: MerkloosPrimaire basiskleur: ZwartGeschikt voor: Reiniging..
€3,68
Excl. BTW:€3,04
rol staalwol grof 175 gr Specificaties Merk: MasterPrimaire basiskleur: Grijs..
€6,09
Excl. BTW:€5,03
Simson Onderhoudsborstel set om grondig kettingen, kettingbladen, derailleurs en remmen schoon te maken. De set bestaat uit twee verschillende borstels. Reinig met de multiborstel eenvoudig de fietsketting en het versnellingssysteem. Haal met de gekartelde kunststof kant het grove vuil tussen de tan..
€11,37
Excl. BTW:€9,40
zak staalwol klein 4 rol Specificaties Primaire basiskleur: GrijsMerk: Master..
€2,31
Excl. BTW:€1,91
Abus Pad Fresh MS cleaning spray, hygiëne spray. Met deze spray verwijder je muffe geurtjes en houd je je helm hygiënisch en schoon. De speciaal ontwikkelde formule met MircoZilver BGTM bestandsdelen dringt direct door in de padding van de helm. Nadat de spray volledig is opgedroogd heb je weer een ..
€12,13
Excl. BTW:€10,03
Antibac wetwipes emmer met 500 stuks wetwipes. De doekjes zijn 16x20cm groot en ideaal om oppervlaktes te desinfecteren na gebruik. Specificaties Primaire basiskleur: Wit..
€68,04
Excl. BTW:€56,23
Cyclon zachte detail borstel. Deze kleine borstel is gemaakt om vuil te verwijderen van de ketting, cassette, derailleur en de tandwielen. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en Cyclon cassettereiniger. Gemaakt voor het schoonmaken van cassettes. Verwijdert eenvoudig opgehoopt vuil tu..
€5,97
Excl. BTW:€4,93
Blister met Cyclon zachte detail borstel. Deze kleine borstel is gemaakt om vuil te verwijderen van de ketting, cassette, derailleur en de tandwielen. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren en Cyclon cassettereiniger. Gemaakt voor het schoonmaken van cassettes. Verwijdert eenvoudig opgeh..
€6,72
Excl. BTW:€5,55
Cyclon Hand Cleaning Brush PP one-row is een borstel speciaal voor het schoonmaken van de cassette van je fiets. Met de nylon haren van de borstel is het vuil tussen de cassette uit te verwijderen. Het schoonmaken van de cassette werkt het beste in combinatie met het gebruik van de Cyclon Bionet Cha..
€7,47
Excl. BTW:€6,17
Cyclon dubbelborstel. Gemaakt om het lastig te reinigen vuil te verwijderen van pedalen, cranks, vorken, schijven en spaken. De borstel is gemaakt van duurzame kunststof haren. De rubberen randen garanderen een maximale bescherming tijdens het schoonmaken. Specificaties Merk: CyclonPrimaire basiskl..
€7,88
Excl. BTW:€6,51
Cyclon doseerspuit 20ml voor navenvet Specificaties Merk: CyclonPrimaire basiskleur: TransparantType: SpuitGeschikt voor: NavenvetReiniging: NeeSmering: Ja..
€2,40
Excl. BTW:€1,98
Vier onderhoudsproducten en een eenvoudig stappenplan, waarmee jij jouw fiets snel weer voorbereid op je volgende fietsavontuur! Dit pakket omvat: Bionet Chain Cleaner Triggerspray 500 ml, Bike Cleaner Triggerspray 500 ml, Instant Polish Wax 250ml, All Weather Lube 125ml en een microvezel washandsch..
€28,50
Excl. BTW:€23,55
1 - 24 van 47 (2 pagina's)