Menu
Your Cart

Bandonderdelen

Bandonderdelen
Alligator hollands (blitz) ventiel Alligator hollands (blitz) ventiel
Veel gekocht!
Alligator hollands (blitz) ventiel Specificaties Merk: AlligatorSoort onderdeel: VentielVentielsoort: HollandsPrimaire basiskleur: Zwart..
€0,47
Excl. BTW:€0,38
Alligator tubeless ventiel amerikaans recht Specificaties Primaire basiskleur: ZwartMerk: AlligatorSoort onderdeel: VentielVentielsoort: Auto..
€3,30
Excl. BTW:€2,73
Schwalbe Procore AirGuide. Niets blijft zoals het was. Vanaf nu kun je de luchtdruk over 2 kamers verdelen. In de buitenste kamer is de luchtdruk uiterst laag - optimaal voor maximale offroadprestaties. In de binnenste kamer, direct op de velg, zit hoge luchtdruk - zelfs maximale belastingen kunnen ..
€2,34
Excl. BTW:€1,93
Schwalbe Ventielverlenger 30mm (2 stuks) met schroefdraad. Voor sclaverand ventielen met uitwisselbaar ventielinzetstuk. Uit aluminium. Set van 2 stuks. Ventielsleutel is bijgesloten.De ventielverlengers in 30 en 65mm zijn Tubeless compatibel. Specificaties Merk: SchwalbePrimaire basiskleur: ZwartS..
€8,08
Excl. BTW:€6,68
Schwalbe Ventielverlenger 65mm (2 stuks) met schroefdraad. Voor sclaverand ventielen met uitwisselbaar ventielinzetstuk. Uit aluminium. Set van 2 stuks. Ventielsleutel is bijgesloten.De ventielverlengers in 30 en 65mm zijn Tubeless compatibel. Specificaties Merk: SchwalbePrimaire basiskleur: ZwartS..
€10,17
Excl. BTW:€8,41
De Simson Fietsventielen set is een complete set voor het vervangen van lekkende Dunlopventielen, ook wel Blitzventiel of Hollands ventiel genoemd. De set bestaat uit 2 stuks ventielen. Advies: plaats altijd het ventieldopje op het ventiel, dit ter voorkoming van het lekken door stofdeeltjes. Speci..
€2,81
Excl. BTW:€2,32
De Simson ventielslang is speciaal voor het vervangen van versleten ventielslangen van Dunlop en Hollandse fietsventielen. Na verloop van tijd kan de ventielslang van een oud Hollands fietsventiel zijn elasticiteit verliezen, waardoor de band langzaam leegloopt. Met een lengte van circa 80 centimete..
€2,78
Excl. BTW:€2,29
Met de Simson pompnippel Fiets-Auto kan een fietsband met dunlop ventielen opgepompt worden met een pomp die geschikt is voor autobanden. Draai de Simson pompnippel op het dunlop ventiel waarna de band opgepompt kan worden met een pomp die geschikt is voor autobanden. Verwijder na het oppompen de po..
€2,71
Excl. BTW:€2,24
Simson Pompnippel Assortiment voor het oppompen van alle soorten fietsventielen met een gewone fietspomp. In het Simson Pompnippel Assortiment zitten 3 stuks pompnippels: 1 x pompnippel Frans, 1 x pompnippel Fiets (dunlop) en 1 x pompnippel ATB (auto). Specificaties Primaire basiskleur: GoudMerk: S..
€4,62
Excl. BTW:€3,82
Met de Simson Pompnippel ATB kan een band met een ATB ventiel (autoventiel) opgepompt worden met een gewone fietspomp. De Simson Pompnippel is gemaakt van messing voor een optimale levensduur. Draai de Simson pompnippel op het ATB ventiel waarna de band opgepompt kan worden met een gewone fietspomp...
€3,10
Excl. BTW:€2,57
Met de Simson Pompnippel Frans kan een band met een Frans ventiel opgepompt worden met een gewone fietspomp. De Simson Pompnippel is gemaakt van messing voor een optimale levensduur. Draai het Frans ventiel open, draai de Simson pompnippel op het Frans ventiel waarna de band opgepompt kan worden met..
€3,09
Excl. BTW:€2,55
Simson Pompnippel Assortiment fiets en recreatie voor het oppompen van onder andere luchtbedden, ballen en diverse fietsventielen. Altijd handig voor thuis of op vakantie. Het Simson Pompnippel Assortiment fiets en recreatie bestaat uit 5 stuks verloopnippels: 2 x verloopnippels voor luchtbedden of ..
€4,62
Excl. BTW:€3,82
Alligator frans ventiel compleet Specificaties Merk: AlligatorSoort onderdeel: VentielVentielsoort: FransPrimaire basiskleur: Zwart..
€1,27
Excl. BTW:€1,05
Alligator stofdopjes met sleuf amerikaanse ventiel uitdraai Specificaties Primaire basiskleur: ZilverMerk: AlligatorSoort onderdeel: VentieldopVentielsoort: Auto..
€0,37
Excl. BTW:€0,31
Alligator ventiel universeel Dunlop, Sclaverand en Schrader Specificaties Primaire basiskleur: GrijsMerk: Alligator..
€0,93
Excl. BTW:€0,77
Proline Antiplat blauw 28x 1 1/4, Blauw is voor 32-35 x 622, 28 inch banden Specificaties Primaire basiskleur: BlauwMerk: Proline..
€15,87
Excl. BTW:€13,12
Proline Antiplat groen 28, Groen is voor 37-47 x 622, 28inch banden Specificaties Merk: ProlinePrimaire basiskleur: Groen..
€19,89
Excl. BTW:€16,44
Proline antiplat 29'', Paars is voor 57-60 x 622 Specificaties Merk: ProlinePrimaire basiskleur: Paars..
€24,04
Excl. BTW:€19,87
Schwalbe Stofdopje AV Auto Transparant 25 stuks. Specificaties Merk: SchwalbePrimaire basiskleur: TransparantSoort onderdeel: VentieldopVentielsoort: Auto..
€0,14
Excl. BTW:€0,11
Schwalbe Stofdopje DV Hollands Transparant per stuk (zakje 50 stuks) Specificaties Merk: SchwalbePrimaire basiskleur: TransparantSoort onderdeel: VentieldopVentielsoort: Hollands..
€0,17
Excl. BTW:€0,14
Schwalbe Stofdopje SV Frans Transparant Specificaties Merk: SchwalbePrimaire basiskleur: TransparantSoort onderdeel: VentieldopVentielsoort: Frans..
€0,15
Excl. BTW:€0,12
Schwalbe Ventiel Tubeless 100mm (2 stuks). De Tubeless ventielen zijn van aluminium en daardoor zeer licht. In het zwart geeloxeerd zien ze er op iedere velg erg mooi uit. De konische ventielvoet functioneert zeer universeel en past in de meeste velgen. De ventielvoet van 4 milimeter zorgt ervoor da..
€32,22
Excl. BTW:€26,63
Schwalbe Ventiel Tubeless 40mm (2 stuks). De Tubeless ventielen zijn van aluminium en daardoor zeer licht. In het zwart geeloxeerd zien ze er op iedere velg erg mooi uit. De konische ventielvoet functioneert zeer universeel en past in de meeste velgen. De ventielvoet van 4 milimeter zorgt ervoor dat..
€18,78
Excl. BTW:€15,52
Schwalbe Ventiel Tubeless 60mm (2 stuks). De Tubeless ventielen zijn van aluminium en daardoor zeer licht. In het zwart geeloxeerd zien ze er op iedere velg erg mooi uit. De konische ventielvoet functioneert zeer universeel en past in de meeste velgen. De ventielvoet van 4 milimeter zorgt ervoor dat..
€20,07
Excl. BTW:€16,59
1 - 24 van 30 (2 pagina's)