Menu
Your Cart

Minipomp

Minipomp
Icetoolz mini handpomp VeloDuo A251 hogedruk. Ingenieuze ventielkop geschikt voor Schrader en Presta zonder enige aanpassingen;Sneller pompen met dubbele werking;Zeer rendabele aluminium pomp inclusief manometer voor de juiste bandenspanning Specificaties Merk: IceToolzPrimaire basiskleur: GrijsTyp..
€22,74
Excl. BTW:€18,79
Icetoolz mini voetpomp VeloClub hogedruk. Met draaibare handgreep. Geschikt voor Presta, Schrader en Dunlop ventielen. Gemaakt van aluminium. Maximaal belastbaar 140psi / 9,6bar. Specificaties Merk: IceToolzPrimaire basiskleur: GrijsType: VeloClubVentielsoort: Hollands/Frans/AutoMax.druk (bar): 9,6..
€36,48
Excl. BTW:€30,15
Mini pomp alu telesc DH Specificaties Merk: MiragePrimaire basiskleur: GrijsType: TelescoopVentielsoort: Hollands/Frans/AutoMateriaal pomp: AluminiumMax.druk (bar): 6Pomp geschikt voor: Universeel..
€6,83
Excl. BTW:€5,64
De Simson Framepomp 'Basic' is een handige en compacte fietspomp met een modern design voor onderweg. De pomp past op ieder fietsventiel (doormiddel van het omdraaien van het rubber en de nippel in de pompkop). Bevestig deze pomp op het frame met de meegeleverde framebevestiging. Gebruik hiervoor ee..
€6,02
Excl. BTW:€4,97
De Simson Framepomp Exellent is een compacte pomp met grote pompkracht voor ieder ventiel. Door de telescoop techniek pompt u bij iedere pompslag bijna het dubbele aan lucht in een band ten opzichte van een gewone framepomp zonder deze techniek. De Simson Framepomp Exellent heeft een handig uitklap..
€11,94
Excl. BTW:€9,87
Simson sportieve en compacte fietspomp met een modern design voor onderweg. De pomp past op ieder fietsventiel, heeft een maximaal bereik van 5 bar/72 psi en wordt geleverd inclusief een framebevestiging waardoor de pomp eenvoudig te bevestigen is op de fiets. Met de uittrekbare slang - die gemakkel..
€14,21
Excl. BTW:€11,74
De Micro AirBooster is een ongelooflijk kleine, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken CO2-inflator. CNC gefreesd uit massief aluminium, de Micro AirBooster past op Presta en Schrader kleppen en dankzij het speciale ontwerp kan de gebruiker de stroming aanpassen terwijl hij of zij de band vult. De..
€24,43
Excl. BTW:€20,19
Topeak Co2 pomp Airbooster G2. 's Werelds eerste co2-inflator met bandenspanningsmeter. Een speciale functie stelt de gebruiker in staat om de stroming aan te passen tijdens het vullen van de band. Max 11 bar. 45 gram. TAB-G2. Specificaties Merk: TopeakPrimaire basiskleur: ZwartType: AirboosterVent..
€36,44
Excl. BTW:€30,11
De AirBooster is een ongelooflijk kleine, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken CO2-inflator. CNC gefreesd uit massief aluminium, de gebogen kop AirBooster past op Presta en Schrader kleppen en dankzij het speciale ontwerp kan de gebruiker de stroming aanpassen terwijl hij of zij de band vult. On..
€20,23
Excl. BTW:€16,72
Topeak Deluxe Cycling Accessory Kit. Deze kit bevat 1x de Topeak Minipomp Mini dual, 1x Topeak Minitool X-tool+, 2x Topeak bandenlichter Shuttle lever 1.1 en 1x Topeak zadeltasje Aero Wedge Pack. Totaal waarde (bij separate aankoop) €63,80 Specificaties Merk: TopeakPrimaire basiskleur: GrijsType: A..
€48,59
Excl. BTW:€40,15
Topeak Essentials Cycling Accessory Kit. Deze kit bevat 1x de Topeak Minipomp Mini dual, 1x Topeak Minitool X-tool+ en 2x Topeak bandenlichter Shuttle lever 1.1. Totaal waarde (bij separate aankoop) €40,85 Specificaties Merk: TopeakPrimaire basiskleur: GrijsType: Accessory KitVentielsoort: Hollands..
€32,39
Excl. BTW:€26,76
Digitale 2Stage pomp speciaal voor de gravelbike. Kies voor hoog volume of hoge druk om je band zonder enige moeite op te pompen. Pompt tot 90psi. Deze ultra-precieze pomp is voorzien van een aluminium duimhendel om de pomp op het Presta ventiel te locken. De vulopening is afgesloten met een stofkap..
€36,73
Excl. BTW:€30,36
De Hybrid Rocket HP Mini is een minipomp, CO2 pomp of allebei. Deze Mini is met een lengte van 16cm nog compacter. Door de SmartHead ThreadLock is deze pomp geschikt voor Schrader en Presta ventielen, zonder een adapter te gebruiken.De Hybrid Rocket HP Mini wordt geleverd met ingebouwde Presta valve..
€55,04
Excl. BTW:€45,48
Zeer handzame slanke hogedruk pomp met aluminium cilinder. Uitermate geschikt voor wielrenners maar ook geschikt als MTB parcours pomp. Zeer klein en licht dus gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.TMRAL Specificaties Ventielsoort: FransMax.druk (bar): 11Materiaal pomp: AluminiumPrimaire basiskl..
€24,28
Excl. BTW:€20,07
Zeer handzame, slanke hogedruk pomp met carbon cilinder. Uitermate geschikt voor wielrenners maar ook geschikt als MTB parcours pomp. Zeer klein en licht dus gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.TMRCB Specificaties Primaire basiskleur: ZwartType: Micro rocketVentielsoort: FransMax.druk (bar): 1..
€32,39
Excl. BTW:€26,76
Krachtige minipomp voor algemeen gebruik. Tweeweg pomptechniek , incl bevestiging- Werkt op Frans-, auto- en Hollands ventiel- Dual-Action, dubbel volume per slag- Rubber en plastic handgreep voor een verbeterde grip, en meer comfort tijdens het pompen- Pompt tot 8 bar- TMMB2 Specificaties Primaire..
€16,34
Excl. BTW:€13,50
Krachtige minipomp met SmartHead voor algemeen gebruik. Tweeweg pomptechniek , incl bevestigingTMD2 Specificaties Primaire basiskleur: GrijsType: Mini Dual DXVentielsoort: Frans/AutoMax.druk (bar): 8Materiaal pomp: AluminiumMerk: TopeakPomp geschikt voor: MTB..
€20,38
Excl. BTW:€16,85
De veelvoudige testwinnaar in mini formaat. Maar 26 cm lang. Voor de rest is de pomp gelijk aan de Road Morph , incl bevestigingTMM1 Specificaties Primaire basiskleur: GrijsType: Mini MorphVentielsoort: Hollands/Frans/AutoMax.druk (bar): 11Materiaal pomp: AluminiumMerk: TopeakPomp geschikt voor: Ra..
€28,34
Excl. BTW:€23,42
De Mountain DA heeft een groot volume compartiment en Dual-Action (DA) zorgt ervoor dat het volume verdubbelt bij elke slag. De geintegreerde stofdop houdt de pompkop schoon en de vergrendelingshendel zorgt voor een luchtdichte afdichting. Specificaties Primaire basiskleur: ZwartType: Mountain DAVe..
€20,23
Excl. BTW:€16,72
Topeak Minipomp Roadie DA_G. De Mountain DA heeft een groot volume compartiment en Dual-Action (DA) zorgt ervoor dat het volume verdubbelt bij elke slag. De geintegreerde stofdop houdt de pompkop schoon en de vergrendelingshendel zorgt voor een luchtdichte afdichting. 152 gram. TMDA-1G. Specificati..
€28,34
Excl. BTW:€23,42
Digitale 2Stage pomp speciaal voor de mountainbike. Vul verende vorken, shocks en banden met dezelfde ultra-precieze pomp. De pomp is voorzien van een duurzame en flexibele gevlochten slang. De 2Stage technologie geeft de keuze om tot hoog volume of hoge druk te pompen. Zowel geschikt voor Schrader ..
€91,79
Excl. BTW:€75,86
Mountain TT Twin Turbo-pomp vult zowel grote fatbike banden als hogere druk MTB-banden en gravelbikes met gemak. DeTwinTurbo-technologie gebruikt beide slagen om de lucht te persene om hoge druk te produceren. Geintegreerde stofkap houdt de pompkop schoon en de vergrendelingshendel zorgt voor een lu..
€28,34
Excl. BTW:€23,42
Topeak Minipomp Mountain TT_G Twin Turbo-pomp vult zowel grote fatbike banden als hogere druk MTB-banden en gravelbikes met gemak. DeTwinTurbo-technologie gebruikt beide slagen om de lucht te persene om hoge druk te produceren. Geintegreerde stofkap houdt de pompkop schoon en de vergrendelingshendel..
€36,44
Excl. BTW:€30,11
Zeer lichte constructie speciaal afgestemd voor race fietsen. Doordat de pompcilinder in het handvat doorloopt is er optimaal gebruik gemaakt van de lengte van de pomp. Pompt probleemloos tot 12 bar , incl bevestigingTPMB1 Specificaties Primaire basiskleur: GrijsType: Pocket rocket Master BlasterVe..
€20,23
Excl. BTW:€16,72
1 - 24 van 37 (2 pagina's)