Menu
Winkelwagentje

Minipomp

Minipomp
..
€100,35
Excl. BTW:€82,93
Icetoolz mini voetpomp VeloClub hogedruk. Met draaibare handgreep. Geschikt voor Presta, Schrader en Dunlop ventielen. Gemaakt van aluminium. Maximaal belastbaar 140psi / 9,6bar. Specificaties Merk: IceToolzPrimaire basiskleur: GrijsType: VeloClubMateriaal: AluminiumVentielsoort: Hollands/Frans/Aut..
€32,78
Excl. BTW:€27,09
Icetoolz mini handpomp VeloDuo A251 hogedruk. Ingenieuze ventielkop geschikt voor Schrader en Presta zonder enige aanpassingen Specificaties Merk: IceToolzPrimaire basiskleur: GrijsType: VeloDuoMateriaal: AluminiumVentielsoort: Frans/Auto..
€20,63
Excl. BTW:€17,05
Mini pomp alu telesc DH Specificaties Kleur specifiek: ZilverMerk: MiragePrimaire basiskleur: GrijsType: TelescoopMateriaal: AluminiumVentielsoort: Hollands/Frans/Auto..
€6,83
Excl. BTW:€5,64
De Schwalbe SOS minipomp is compact, handig, praktisch en eenvoudig mee te nemen. Maximale druk is 6 bar. Specificaties Merk: SchwalbePrimaire basiskleur: Blauw..
€34,20
Excl. BTW:€28,26
De Simson Framepomp 'Basic' is een handige en compacte fietspomp met een modern design voor onderweg. De pomp past op ieder fietsventiel (doormiddel van het omdraaien van het rubber en de nippel in de pompkop). Bevestig deze pomp op het frame met de meegeleverde framebevestiging. Gebruik hiervoor ee..
€6,02
Excl. BTW:€4,97
De Simson Framepomp Exellent is een compacte pomp met grote pompkracht voor ieder ventiel. Door de telescoop techniek pompt u bij iedere pompslag bijna het dubbele aan lucht in een band ten opzichte van een gewone framepomp zonder deze techniek. De Simson Framepomp Exellent heeft een handig uitklap..
€12,35
Excl. BTW:€10,20
Simson sportieve en compacte fietspomp met een modern design voor onderweg. De pomp past op ieder fietsventiel, heeft een maximaal bereik van 5 bar/72 psi en wordt geleverd inclusief een framebevestiging waardoor de pomp eenvoudig te bevestigen is op de fiets. Met de uittrekbare slang - die gemakkel..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Topeak AirBooster Race Pod X , CO2 pompset voor bevestiging aan de zadelpen, Geschikt voor frans en auto ventiel, voorzien van stofkap, Passend voor alle CO2 patronen met schroefdraad, Passend voor alle CO2 patronen met schroefdraad, Geintegreerde patroonhouder,2 bandafnemers, inclusief 2 patronen, ..
€31,49
Excl. BTW:€26,02
De Micro AirBooster is een ongelooflijk kleine, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken CO2-inflator. CNC gefreesd uit massief aluminium, de Micro AirBooster past op Presta en Schrader kleppen en dankzij het speciale ontwerp kan de gebruiker de stroming aanpassen terwijl hij of zij de band vult. De..
€24,43
Excl. BTW:€20,19
Topeak Co2 pomp Airbooster G2. 's Werelds eerste co2-inflator met bandenspanningsmeter. Een speciale functie stelt de gebruiker in staat om de stroming aan te passen tijdens het vullen van de band. Max 11 bar. 45 gram. TAB-G2. Specificaties Merk: TopeakPrimaire basiskleur: ZwartType: AirboosterMate..
€36,44
Excl. BTW:€30,11
De AirBooster is een ongelooflijk kleine, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken CO2-inflator. CNC gefreesd uit massief aluminium, de gebogen kop AirBooster past op Presta en Schrader kleppen en dankzij het speciale ontwerp kan de gebruiker de stroming aanpassen terwijl hij of zij de band vult. On..
€20,23
Excl. BTW:€16,72
Topeak Deluxe Cycling Accessory Kit. Deze kit bevat 1x de Topeak Minipomp Mini dual, 1x Topeak Minitool X-tool+, 2x Topeak bandenlichter Shuttle lever 1.1 en 1x Topeak zadeltasje Aero Wedge Pack. Specificaties Merk: TopeakPrimaire basiskleur: GrijsType: Accessory KitMateriaal: AluminiumVentielsoort..
€48,59
Excl. BTW:€40,15
Topeak Essentials Cycling Accessory Kit. Deze kit bevat 1x de Topeak Minipomp Mini dual, 1x Topeak Minitool X-tool+ en 2x Topeak bandenlichter Shuttle lever 1.1. Totaal waarde (bij separate aankoop) €40,85 Specificaties Merk: TopeakPrimaire basiskleur: GrijsType: Accessory KitMateriaal: AluminiumVe..
€32,39
Excl. BTW:€26,76
Digitale 2Stage pomp speciaal voor de gravelbike. Kies voor hoog volume of hoge druk om je band zonder enige moeite op te pompen. Pompt tot 90psi. Deze ultra-precieze pomp is voorzien van een aluminium duimhendel om de pomp op het Presta ventiel te locken. De vulopening is afgesloten met een stofkap..
€36,73
Excl. BTW:€30,36
De Hybrid Rocket HP Mini is een minipomp, CO2 pomp of allebei. Deze Mini is met een lengte van 16cm nog compacter. Door de SmartHead ThreadLock is deze pomp geschikt voor Schrader en Presta ventielen, zonder een adapter te gebruiken.De Hybrid Rocket HP Mini wordt geleverd met ingebouwde Presta valve..
€55,04
Excl. BTW:€45,48
Topeak Minipomp HybridRocket HP. Mini racepomp, CO2-pomp of beide. Jij mag kiezen! HybridRocket-technologie combineert de betrouwbaarheid van een minipomp met de snelle vulcapaciteit van een CO2-pomp in een fraai geintegreerd ontwerp. De HybridRocket HP is ontworpen voor sportieve wielrenners en zor..
€44,89
Excl. BTW:€37,10
Hybride minipomp voor normaal en CO2 gebruik-Speciaal ontwikkeld voor hoge druk banden-Geschikt voor frans ventiel-Pompt tot 11 Bar-Lichtgewicht aluminium constructie-CO2 patroon niet bijgesloten-THR-RX1S Specificaties Merk: TopeakPrimaire basiskleur: GrijsType: Hybrid Rocket RXMateriaal: Aluminium..
€36,51
Excl. BTW:€30,17
..
€24,28
Excl. BTW:€20,07
Zeer handzame, slanke hogedruk pomp met carbon cilinder. Uitermate geschikt voor wielrenners maar ook geschikt als MTB parcours pomp. Zeer klein en licht dus gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.TMRCB Specificaties Merk: TopeakPrimaire basiskleur: ZwartType: Micro rocketMateriaal: CarbonVentiel..
€32,39
Excl. BTW:€26,76
Krachtige minipomp voor algemeen gebruik. Tweeweg pomptechniek , incl bevestiging- Werkt op Frans-, auto- en Hollands ventiel- Dual-Action, dubbel volume per slag- Rubber en plastic handgreep voor een verbeterde grip, en meer comfort tijdens het pompen- Pompt tot 8 bar- TMMB2 Specificaties Merk: To..
€16,34
Excl. BTW:€13,50
Krachtige minipomp met SmartHead voor algemeen gebruik. Tweeweg pomptechniek , incl bevestigingTMD2 Specificaties Merk: TopeakPrimaire basiskleur: GrijsType: Mini Dual DXMateriaal: AluminiumVentielsoort: Frans/Auto..
€20,38
Excl. BTW:€16,85
Combineert de eigenschappen van de Mini Dual DXG met een mini inline drukmeter , incl bevestigingTMD2G Specificaties Merk: TopeakPrimaire basiskleur: GrijsType: Mini Dual DXGMateriaal: AluminiumVentielsoort: Frans/Auto..
€24,28
Excl. BTW:€20,07
..
€20,38
Excl. BTW:€16,85
1 - 24 van 53 (3 pagina's)