Menu
Your Cart

Manden achter

Manden achter
Hondenfietsmand Buddy voor achter op de fiets, inclusief MIK-systeem. Exclusief Draadkoepel. De vooruitstrevende Basil Buddy hondenmand is gemaakt van gegoten, duurzaam en hygienisch gevormd PP-plastic. Hij is daardoor gemakkelijk schoon te houden. De Basil Buddy hondenmand wordt geleverd met een co..
€105,00
Excl. BTW:€86,78
De Basil Pasja is een mooie rieten dierenmand voor achter op de fiets. De dierenmand is gemakkelijk afneembaar en beschikt over een universele klemsluiting Senna, geschikt buisdiktes van 6-20 mm). Dankzij de handige openingen in de mand kan de hond worden vastgezet. De dierenmand is mooi naturel af..
€67,50
Excl. BTW:€55,79
De Basil Pasja is een mooie rieten dierenmand voor achter op de fiets. De dierenmand is gemakkelijk afneembaar en beschikt over een universele klemsluiting Senna, geschikt buisdiktes van 6-20 mm). Dankzij de handige openingen in de mand kan de hond worden vastgezet. De dierenmand is mooi naturel af..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Basil Capri-Rattan Look Flex. Fietsmand voor achterop en voorop de fiets, gemaakt van kunststof rotan, weersbestendig, afneembaar, met 'Soft-Grip' hengsel, afgeschuind aan ǸǸn zijde, met uitsparing voor veerklem, bevestiging d.m.v. verstelbare spijlhaken onder de mand in combinatie met klemveer ba..
€35,25
Excl. BTW:€29,13
Basil Cento-Rattan Look. Fietsmand, gemaakt van kunststof rotan, weersbestendig, achterop de fiets, voor vaste montage op bagagedrager (inclusief bevestigingsmateriaal. De mand is afgeschuind aan de zadelzijde, beschikt over een verstevigd frame en wordt in de lengterichting op bagagedrager bevestig..
€42,75
Excl. BTW:€35,33
Basil Cento Rattan Look. Fietsmand, gemaakt van kunststof rotan, weersbestendig, achterop de fiets, voor vaste montage op bagagedrager (inclusief bevestigingsmateriaal). De mand is afgeschuind aan ǸǸn zijde, beschikt over een verstevigd frame en wordt in lengterichting op de bagagedrager bevestigd..
€46,50
Excl. BTW:€38,43
Basil Weave WP. Kunststof fietsmand, weersbestendig, achterop de fiets, voor vaste montage op bagagedrager (inclusief bevestigingsmateriaal), afgeschuind aan ǸǸn zijde, mand wordt in lengterichting op bagagedrager bevestigd, Zwart. Specificaties Merk: BasilPrimaire basiskleur: ZwartType: WeaveInh..
€30,00
Excl. BTW:€24,79
Polisport koffer afneembaar op bagagedrager, inclusief Quick release systeem , 12 liter zwart L32 x B26 x H18 Specificaties Inhoud in ltr: 11Bevestiging krat-mand: AfneembaarBevestigingssysteem: Quick release SystemBreedte in cm: 25Deksel: JaDiepte in cm: 34Hoogte in cm: 18Materiaal krat: Kunststof..
€27,75
Excl. BTW:€22,93
Polisport koffer op bagagedrager, inclusief vaste montage dmv strips, 12 liter zwart L32 x B26 x H18 Specificaties Merk: PolisportPrimaire basiskleur: ZwartType: Direct Mounting SystemInhoud in ltr: 11Bevestiging krat-mand: VastBevestigingssysteem: Direct Mounting SystemBreedte in cm: 25Deksel: JaD..
€26,13
Excl. BTW:€21,60
Hondenfietsmand Buddy voor voor op de fiets. De vooruitstrevende Basil Buddy hondenmand is gemaakt van gegoten, duurzaam en hygienisch gevormd PP-plastic. Hij is daardoor gemakkelijk schoon te houden. De Basil Buddy hondenmand wordt geleverd met een comfortabel, wasbaar, kussen, een clip om aan de h..
€101,36
Excl. BTW:€83,76
De Basil Pasja is een mooie rieten dierenmand voor achter op de fiets. De dierenmand is gemakkelijk afneembaar en beschikt over het functionele MIK montagesysteem.( exclusief de bagagedragerplaat 70170) Dankzij de handige openingen in de mand kan de hond worden vastgezet. De dierenmand is mooi natu..
€82,50
Excl. BTW:€68,18
De Basil Pasja is een mooie rieten dierenmand voor achter op de fiets. De dierenmand is gemakkelijk afneembaar en beschikt over het functionele MIK montagesysteem ( exclusief de bagagedragerplaat 70170). Dankzij de handige openingen in de mand kan de hond worden vastgezet. De dierenmand is mooi nat..
€75,00
Excl. BTW:€61,98
Basil Base L. Fietsmand groot, gemaakt van staal, fijnmazig, achterop de fiets, afneembaar, Soft Grip hengsel, beschermvoetjes, uitsparing voor veerklem, bevestiging. d.m.v. haak i.c.m. veerklem, breedterichting op bagagedrager, anti-diefstal d.m.v. slotbevestingsmogelijkheid (slot niet inbegrepen),..
€19,50
Excl. BTW:€16,12
Basil Base M Multi System. Fietsmand medium, gemaakt van staal, fijnmazig, achterop de fiets, afneembaar, eenvoudige montage op MIK, Racktime, i-Rack/Carry-m. platen (niet inbegrepen), Soft Grip hengsel, beschermvoetjes, Zwart. Specificaties Merk: BasilPrimaire basiskleur: ZwartBevestiging krat-man..
€20,25
Excl. BTW:€16,74
Basil Base M. Fietsmand medium, gemaakt van staal, fijnmazig, achterop de fiets, afneembaar, Soft Grip hengsel, beschermvoetjes, uitsparing voor veerklem, bev. d.m.v. haak i.c.m. veerklem, breedterichting op bagagedrager, anti-diefstal d.m.v. slotbevestigingsmogelijkheid (slot niet inbegrepen), Zwar..
€16,50
Excl. BTW:€13,64
Basil mand Base M zwart MIK
Nieuw
BASIL BASE M MIK, fietsmand,medium,staal,fijnmazig, achterop,afneembaar,Soft Grip hengsel,beschermvoetjes,geschikt v MIK systeem (NIET INBEGR.),incl. voorgemonteerde MIK adapterplate (70171),zwart Specificaties Merk: BasilPrimaire basiskleur: ZwartType: BaseInhoud in ltr: 25Bevestiging krat-mand: A..
€35,25
Excl. BTW:€29,13
De Basil Memories Bottlebasket in de kleur zwart is een opvallende mand voor aan de bagagedrager van je fiets en is voorzien van een grappig flessenmotief. De mand past op zowel een dames- als herenfiets, Zwart, afmetingen: lxbxh 35x29x34cm. Specificaties Merk: BasilPrimaire basiskleur: ZwartBevest..
€24,00
Excl. BTW:€19,83
Basil California. Mand voor schooltassen, gemaakt van staal, fijnmazig, achterop de fiets, afneembaar, antislip Basco-klemsysteem geschikt voor bagagedragers met max. 16mm buizen, in lengterichting, twee hengsels, aan ǸǸn kant afgeschuind, Zwart. Specificaties Inhoud in ltr: 28,5Bevestiging krat-..
€33,75
Excl. BTW:€27,89
Basil Capri Flex. Fietsmand, gemaakt van staal, fijnmazig, achterop de fiets, afneembaar, met hengsel, afgeschuinde bovenkant, met uitsparing voor veerklem, bevestiging door middel van verstelbare spijlhaken onder de mand in combinatie met de veerklem van bagagedrager, Zwart. Specificaties Inhoud i..
€16,50
Excl. BTW:€13,64
Basil Cardiff. Fietsmand, gemaakt van staal, fijnmazig, voor aan de zijkant van de bagagedrager, afneembaar, hengsel met kunststof grip, Zwart. Specificaties Merk: BasilPrimaire basiskleur: ZwartType: HakenInhoud in ltr: 26Bevestiging krat-mand: AfneembaarBevestigingssysteem: HakenBreedte in cm: 33..
€18,75
Excl. BTW:€15,50
Basil mand Cento. Design achtermand, weersbestendig, gemaakt van aluminium, afneembaar, geschikt voor MIK, Racktime, i-Rack/Carrymore platen (apart verkrijgbaar), Soft Grip hengsels, Nordlicht Technology LED-hulpverlichting (exclusief batterijen 2x CR2025), Mat Zwart. Specificaties Merk: BasilPrima..
€60,48
Excl. BTW:€49,98
Basil Cento Alu. Designmand, weersbestendig, aluminium draad, achterop de fiets, vaste montage op bagagedrager (inclusief bevestigingsmateriaal), afgeschuind, mand wordt in lengterichting op bagagedrager bevestigd, Mat Zwart. Specificaties Merk: BasilPrimaire basiskleur: ZwartType: CentoInhoud in l..
€56,25
Excl. BTW:€46,49
Basil Cento Alu WSL achtermand, weersbestendig, aluminium draad, achterop, vaste montage dmv gepatenteerd WSL-system, eenvoudige montage, breedte/lengte instelbaar, voor dragers met verhoogde voor/achterzijde, geschikt voor veel Ebikes bagagedragers, mat zwart Specificaties Merk: BasilPrimaire basi..
€60,00
Excl. BTW:€49,59
Basil Cento Flower. Schooltasmand, gemaakt van staal, fijnmazig, achterop de fiets, vaste montage op bagagedrager (inclusief bevestigingsmateriaal), bloemmotief, afgeschuind, verstevigd frame, mand wordt in lengterichting op bagagedrager bevestigd, Wit. Specificaties Merk: BasilPrimaire basiskleur:..
€32,25
Excl. BTW:€26,65
1 - 24 van 50 (3 pagina's)