Menu
Your Cart

Snelbinders

Snelbinders
De Simson Snelbinder kort marine is met name geschikt voor 20 inch kinderfietsen en diverse Batavus modellen. De snelbinder heeft 3 sterke binders en een lengte van 49cm. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universele asplaat bevestig..
€6,02
Excl. BTW:€4,97
De Simson Snelbinder kort kobalt blauw is met name geschikt voor 20 inch kinderfietsen en diverse Batavus modellen. De snelbinder heeft 3 sterke binders en een lengte van 49cm. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universele asplaat be..
€6,02
Excl. BTW:€4,97
De Simson Snelbinder kort roze-rood is met name geschikt voor 20 inchkinderfietsen en diverse Batavus modellen. De snelbinder heeft 3 sterke binders en een lengte van 49cm. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universele asplaat bevest..
€6,02
Excl. BTW:€4,97
De Simson Snelbinder kort zwart is met name geschikt voor 20 inch kinderfietsen en diverse Batavus modellen. De snelbinder heeft 3 sterke binders en een lengte van 49cm. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universele asplaat bevestigi..
€6,02
Excl. BTW:€4,97
De Simson Snelbinder Lang antraciet is een stevige snelbinder met 3 binders. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universele asplaat bevestiging op de achteras van de fiets met behulp van een ringsleutel. Specificaties Dessin: EffenBe..
€6,00
Excl. BTW:€4,96
De Simson Snelbinder Lang bruin is een stevige snelbinder met 3 binders. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universele asplaat bevestiging op de achteras van de fiets met behulp van een ringsleutel. Specificaties Dessin: EffenBevest..
€6,00
Excl. BTW:€4,96
De Simson Snelbinder Lang marine blauw is een stevige snelbinder met 3 binders. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universele asplaat bevestiging op de achteras van de fiets met behulp van een ringsleutel. Specificaties Kleur specif..
€6,00
Excl. BTW:€4,96
De Simson Snelbinder Extra lang zwart heeft 4 stevige binders om gemakkelijke spullen te vervoeren op de fiets. Deze snelbinder is door zijn extra lengte met name geschikt voor omafietsen. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universel..
€7,03
Excl. BTW:€5,81
De Simson Snelbinder Extra lang zwart-wit heeft 4 stevige binders om gemakkelijke spullen te vervoeren op de fiets. Deze snelbinder is door zijn extra lengte met name geschikt voor omafietsen. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde unive..
€7,03
Excl. BTW:€5,81
De Simson Snelbinder Rubber is een zwarte snelbinder met rubber binders, ideaal voor het stevig vastzetten van spullen op de bagagedrager. Het rubber zorgt voor een soepele binder welke makkelijk in gebruik is. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de ..
€6,78
Excl. BTW:€5,60
De Simson Snelbinder Sterk marine-blauw heeft 4 extra stevige binders in trendy kleuren. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universele asplaat bevestiging op de achteras van de fiets met behulp van een ringsleutel. Specificaties Des..
€6,66
Excl. BTW:€5,50
De Simson Snelbinder Sterk zwart-bruin heeft 4 extra stevige binders in trendy kleuren. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snelbinder met de meegeleverde universele asplaat bevestiging op de achteras van de fiets met behulp van een ringsleutel. Specificaties Dess..
€6,66
Excl. BTW:€5,50
De Simson Snelbinder modern zilver-grijs past door zijn tijdloze kleuren bij elke fiets. Deze stijlvolle snelbinder met drie binders is licht van gewicht en sterk genoeg om snel en eenvoudig spullen te vervoeren op de fiets. De snelbinder kan eenvoudig op een fiets worden geklikt. Of monteer de snel..
€6,00
Excl. BTW:€4,96
Het Simson Snelbindernet is ideaal voor het stevig vastzetten van spullen op bijvoorbeeld de bagagedrager. Het net knelt de bagage niet af en houdt ook spullen als een bal en handtas op hun plaats. Ook handig om bagage in een krat af te dekken en veilig te vervoeren. Het Snelbindernet kan eenvoudig ..
€8,33
Excl. BTW:€6,88
De Simson Spinbinder zwart-blauw heeft een verstelbare veiligheidsklem om stevig en veilig spullen vast te zetten op de bagagedrager. De spinbinder is eenvoudig te verstellen of te splitsen in twee losse binders door het kunststof tussenstuk te verwijderen. De lengte van de spinbinder is 60 centimet..
€5,32
Excl. BTW:€4,40
De Simson Spinbinder zwart-groen heeft een verstelbare veiligheidsklem om stevig en veilig spullen vast te zetten op de bagagedrager. De spinbinder is eenvoudig te verstellen of te splitsen in twee losse binders door het kunststof tussenstuk te verwijderen. De lengte van de spinbinder is 60 centimet..
€5,32
Excl. BTW:€4,40
Bibia Camping binder met 2 haken 78 cm Specificaties Bevestiging snelbinder: HaakKleur specifiek: ZwartMerk: BibiaPrimaire basiskleur: ZwartType: Camping Haak/haakDessin: EffenSoort binder: HaakbinderVoor wielmaat: 26/28..
€3,09
Excl. BTW:€2,55
Bibia Camping binder met 2 haken 78 cm Specificaties Bevestiging snelbinder: HaakKleur specifiek: ZwartMerk: BibiaPrimaire basiskleur: ZwartType: Camping Haak/haakDessin: EffenSoort binder: Haakbinder..
€3,43
Excl. BTW:€2,84
Bibia binder Easy-Packing haak/haak Amazing grey donkergrijs op kaart Specificaties Kleur specifiek: Amazing GreyMerk: BibiaPrimaire basiskleur: GrijsType: Easy-PackingDessin: EffenSoort binder: HaakbinderBevestiging snelbinder: Haak..
€5,63
Excl. BTW:€4,65
Bibia binder Easy-Packing haak/haak 60cm zwart Specificaties Kleur specifiek: ZwartMerk: BibiaPrimaire basiskleur: ZwartType: Easy-PackingDessin: EffenSoort binder: HaakbinderBevestiging snelbinder: Haak..
€5,63
Excl. BTW:€4,65
Bibia Quatro binder strong blauwgrijs op kaart Specificaties Type: QuattroDessin: EffenSoort binder: QuattrobinderBevestiging snelbinder: Pad en asKleur specifiek: Blauw/GrijsMerk: BibiaPrimaire basiskleur: Blauw..
€5,54
Excl. BTW:€4,57
Bibia Quatro binder strong met 4 effen bandjes in de kleur blauwgroen 191150 op kaart Specificaties Kleur specifiek: BlauwgroenMerk: BibiaPrimaire basiskleur: BlauwType: QuattroSoort binder: QuattrobinderDessin: EffenBevestiging snelbinder: Pad en as..
€5,54
Excl. BTW:€4,57
Bibia Quattro binder strong in chocolade bruin op kaart Specificaties Kleur specifiek: Chocolade BruinMerk: BibiaPrimaire basiskleur: BruinType: QuattroSoort binder: QuattrobinderDessin: EffenBevestiging snelbinder: Pad en as..
€5,54
Excl. BTW:€4,57
Bibia Quatro binder strong honingbruin op kaart Specificaties Kleur specifiek: BruinMerk: BibiaPrimaire basiskleur: BruinType: QuattroDessin: EffenSoort binder: QuattrobinderBevestiging snelbinder: Pad en as..
€5,54
Excl. BTW:€4,57
1 - 24 van 138 (6 pagina's)