Menu
Your Cart

Bandenreparatie

Bandenreparatie
Cyclon Tyre Sealant voor gaten in het loopvlak tot 6 mm. Kan zowel gebruikt worden voor tube-less conversies als voor tubelare. Voor gebruik in MTB en in Race banden Specificaties Merk: CyclonPrimaire basiskleur: ZwartType: BandreparatieGeschikt voor: Binnenband/BuitenbandSoort gereedschap: Pleiste..
€18,72
Excl. BTW:€15,47
Cyclon bandreparatie tyre repair 75ml , past op alle ventielen Specificaties Merk: CyclonType: BandreparatieGeschikt voor: Binnenband/BuitenbandSoort gereedschap: PleisterSet: NeePrimaire basiskleur: Grijs..
€6,72
Excl. BTW:€5,55
Cyclon bandreparatie tyre repair 75ml op blister, past op alle ventielen Specificaties Soort gereedschap: LijmSet: NeeMerk: CyclonType: BandreparatieGeschikt voor: BinnenbandPrimaire basiskleur: Grijs..
€7,47
Excl. BTW:€6,17
Icetoolz bandenlichter luxe nylon toplaag zwart/oranje Specificaties Primaire basiskleur: ZwartGeschikt voor: FietbandenMerk: IceToolzSoort gereedschap: Bandenlichter..
€11,96
Excl. BTW:€9,88
Schwalbe Bandenlichterset van 3 stuks. Banden wisselen wordt kinderspel. De nieuwe vormgeving en het nieuwe opperblak van deze bandenlichter maakt de montage en demontage van een band nog gemakkelijker, zowel voor de handen als voor de banden. Deze bandenlichter is bijzonder behulpzaam bij een moeil..
€2,87
Excl. BTW:€2,37
Knip zelf het gewenste formaat pleister uit met de Simson Bandenreparatie rol & sjabloon 7 x 20 cm. De rol wordt geleverd inclusief sjabloon waardoor het knippen van het gewenste formaat nog eenvoudiger wordt. Met het meegeleverde schuurpapier maak je de band wat ruwer waardoor de Simson solutie bet..
€3,30
Excl. BTW:€2,73
Simson Bandenlichters metaal voor het afnemen van een fiets binnenband. De bandenlichters zijn gemaakt van metaal en zijn speciaal ontworpen voor het afnemen van buitenbanden op aluminium velgen. Klik de uitsparing aan het uiteinde van de bandenlichter om een spaak. Gebruik hierna de tweede bandenli..
€3,91
Excl. BTW:€3,24
Simson Bandenlichters Kunststof voor het afnemen van een fiets binnenband. De bandenlichters zijn gemaakt van extra sterk kunststof waardoor de binnenband minder snel beschadigd. Klik de uitsparing aan het uiteinde van de bandenlichter om een spaak. Gebruik hierna de tweede bandenlichter en haal ver..
€3,69
Excl. BTW:€3,05
De Simson lekzoeker is een handige tool om snel het gat in de band te vinden, zonder het gebruik van water. Door zijn compacte formaat is de Lekzoeker ook handig voor onderweg. Beweeg met de lekzoeker over de binnenband, en de piepschuimen balletjes komen in beweging door de luchtstroom bij lekkage...
€3,00
Excl. BTW:€2,48
Simson Binnenbandpleisters 16mm. Met deze vulkanisatie pleisters is een lekke binnenband zo geplakt. Geschikt voor vrijwel alle binnenbanden. Ook geschikt ter aanvulling van de gebruikte plakkers uit de Simson Reparatiedoos. De inhoud bestaat uit 8 stuks binnenbandpleisters van 16mm. Te gebruiken in..
€3,32
Excl. BTW:€2,74
Simson Binnenbandpleisters 25mm. Met deze vulkanisatie pleisters is een lekke binnenband zo geplakt. Geschikt voor vrijwel alle binnenbanden. Ook geschikt ter aanvulling van de gebruikte plakkers uit de Simson Reparatiedoos. De inhoud bestaat uit 8 stuks binnenbandpleisters van 25mm. Te gebruiken in..
€3,36
Excl. BTW:€2,78
Simson Binnenbandpleisters 33mm. Met deze vulkanisatie pleisters is een lekke binnenband zo geplakt. Geschikt voor vrijwel alle binnenbanden. Ook geschikt ter aanvulling van de gebruikte plakkers uit de Simson Reparatiedoos. De inhoud bestaat uit 8 stuks binnenbandpleisters van 33mm. Te gebruiken in..
€3,16
Excl. BTW:€2,62
Simson Binnenbandpleisters Assortiment. Met deze vulkanisatie pleisters is een lekke binnenband zo geplakt. Geschikt voor alle binnenbanden. Ook geschikt ter aanvulling van de gebruikte plakkers uit de Simson Reparatiedoos. De inhoud bestaat uit 9 stuks binnenbandpleisters: 2 x 22mm, 3 x 25mm, 2 x 3..
€4,05
Excl. BTW:€3,35
Simson Binnenbandpleisters Ovaal. Met deze vulkanisatie pleisters is een lekke binnenband zo geplakt. Geschikt voor vrijwel alle binnenbanden. Ook geschikt ter aanvulling van de gebruikte plakkers uit de Simson Reparatiedoos. De inhoud bestaat uit 8 stuks binnenbandpleisters Ovaal. Te gebruiken in c..
€3,38
Excl. BTW:€2,79
De enige echte originele Simson Reparatiedoos Normaal. Deze reparatiedoos is handig voor het repareren van vrijwel iedere traditionele fietsband zowel thuis als onderweg. Volg bij het plakken van de band de bijgeleverde instructies. De inhoud van de Simson Reparatiedoos Normaal is goed voor 12 plakb..
€6,08
Excl. BTW:€5,02
De Simson Reparatiedoos Select is een handige en complete reparatiedoos voor het repareren van vrijwel iedere fietsband. Volg bij het plakken van de band de bijgeleverde instructies. De inhoud van de Simson reparatiedoos Select is goed voor 16plakbeurten en bestaat uit: 3 x plakker 16mm, 3 x plakker..
€8,07
Excl. BTW:€6,67
Ga goed voorbereid op weg met deze Simson Reparatiedoos Tour. Door zijn kleine formaat is de Simson Reparatiedoos Tour handig voor het onderweg repareren van vrijwel iedere fietsband. Volg bij het plakken van de band de bijgeleverde instructies.De inhoud van de Simson Reparatiedoos Tour is goed voor..
€5,37
Excl. BTW:€4,44
De enige echte Simson Solutie in een knijptube van 10 ml. Onmisbaar tijdens het plakken van een lekke fietsband. De solutie is geschikt voor het koud vulkaniseren van bandenpleisters. Breng de solutie aan op de band en door zijn unieke sneldrogende formule kan de band al na 90 seconden geplakt worde..
€2,64
Excl. BTW:€2,18
De enige echte Simson Solutie in een knijptube van 30 ml. Onmisbaar tijdens het plakken van een lekke fietsband. De solutie is geschikt voor het koud vulkaniseren van bandenpleisters. Breng de solutie aan op de band en door zijn unieke sneldrogende formule kan de band al na 5 minuten geplakt worden...
€3,96
Excl. BTW:€3,27
De Simson Band Dicht 75ml is een handig noodhulpmiddel voor onderweg. Deze spray dicht lekkage in de band zonder demontage of gereedschap en past op vrijwel alle ventielen. Verwijder het voorwerp dat het lek veroorzaakt. De band volledig leegmaken en het lek naar beneden draaien. Schud de bus voor g..
€6,84
Excl. BTW:€5,65
Deze Simson haakse pompnippel biedt de oplossing voor moeilijk bereikbare autoventielen van bijvoorbeeld een kinderwagenband, een skelterband of een kruiwagenband. Draai de Simson pompnippel op het autoventiel waarna de band opgepompt kan worden met een pomp die geschikt is voor autobanden. Verwijde..
€6,02
Excl. BTW:€4,97
Rema Tip Top SVS-Vulkaniseervloeistofvulkaniseervloeistof voor zowel koud als warm vulkaniseren van binnenbandpleisters. Start de chemische vulkanisatie van een rode hechtlaag. Te gebruiken in combinatie met de REMA TIP TOP Binnenbandpleisters en opplakventielen. Vrij van CFK en aromate oplosmiddele..
€17,95
Excl. BTW:€14,84
Rema Tip Top Kwast met schroefdop. Handige kwast met schroefdop voor de bus met vulkaniseervloeistof. De kwast droogt niet uit en is altijd te vinden voor de volgende reparatie. Specificaties Soort gereedschap: OverigSet: NeeMerk: Rema TiptopGeschikt voor: Binnenband/BuitenbandPrimaire basiskleur: ..
€2,88
Excl. BTW:€2,38
Rema Tip Top Binnenbandpleisters 6x F1 ˜25mm en 1x F2 50x25mm. Dubbel gelaagde binnenbandpleister voor een uitstekende verbinding. Specificaties Merk: Rema TiptopGeschikt voor: BinnenbandSoort gereedschap: PleisterSet: NeePrimaire basiskleur: Zwart..
€1,98
Excl. BTW:€1,64
1 - 24 van 58 (3 pagina's)