Menu
Your Cart

Drageraccessoires

Drageraccessoires
De Simson Bagagedrager verbreder is geschikt voor het vervoeren van goederen achterop de fiets. Schooltassen kunnen op eenvoudige en veilige manier mee naar school worden genomen. Zet de spullen stevig vast met de meegeleverde binder. Monteer de Bagagedrager verbreder op de fiets met behulp van een ..
€17,07
Excl. BTW:€14,11
Steco Attache-Mee montuur. Specificaties Merk: StecoPrimaire basiskleur: GrijsType: Attache-MeeGeschikt voor: Attache-MeeKleur specifiek: Grijs..
€3,27
Excl. BTW:€2,70
Steco Baby-Mee elastiek. Specificaties Geschikt voor: Maxi-cosiMerk: StecoPrimaire basiskleur: ZwartType: Baby MeeKleur specifiek: Zwart..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Steco Bag-Mee Zwart. Eenvoudig te monteren. Speciaal voor zgn. tunneltassen. Schooltassen kunnen op eenvoudige wijze en veilige manier mee naar school worden genomen. Voorzien van montagematerialen en handleiding. Afmeting: 31x31x28h. Specificaties Merk: StecoPrimaire basiskleur: ZwartType: Bag-Mee..
€23,40
Excl. BTW:€19,34
Steco Buggy-Mee de Luxe Zwart, met de Buggy-Mee kunt u veilig een buggy meenemen op de fiets tot maximaal 7 kilo. Eenvoudig maar stevig te monteren aan de linkerzijde van de fiets. Wordt op drie punten vastgezet op de fiets. Geschikt voor bijna elk model buggy. Ophangbeugel klapt automatisch weg voo..
€34,93
Excl. BTW:€28,87
Steco Buggy-Mee montuur. Specificaties Merk: StecoType: Buggy-MeeGeschikt voor: Maxi-cosiPrimaire basiskleur: ChroomKleur specifiek: Grijs..
€3,27
Excl. BTW:€2,70
Steco dragerverlenger Tas-Mee Zwart, de oplossing van Steco om fietstassen veilig mee te nemen. Met refelectorbeugel (wordt exclusief glas geleverd). Pootjes fungeren als tasafhouder. Past op nagenoeg alle buisdragers. Past nu ook op dragers met een middenrek!! Specificaties Merk: StecoPrimaire bas..
€16,50
Excl. BTW:€13,64
Steco hulpdrager Cortina Ecomo Zilver met EasyFit Window. Specificaties Geschikt voor: AchteropMerk: StecoPrimaire basiskleur: GrijsType: Cortina EcomoKleur specifiek: Zilver..
€28,44
Excl. BTW:€23,50
Steco hulpdrager universele opzetdrager Mat Zwart. De meest universele opzetdrager in de markt maakt E-bike bagagedragers (EN14872-25kg) geschikt voor kinderzitjes en fietstassen. De universele adapter voor de e-bike past op achterdragers die een breedte hebben tussen de 110 en 175 mm (buitenkant-bu..
€29,37
Excl. BTW:€24,27
Steco hulpdrager universele opzetdrager Zilver. De meest universele opzetdrager in de markt maakt E-bike bagagedragers (EN14872-25kg) geschikt voor kinderzitjes en fietstassen. Geschikt ECOMO Speed 7, Speed 27 en ECOMO Sport, NIET geschikt voor ECOMO Roots, Luxe, Daily Crush en Transport. Specifica..
€29,37
Excl. BTW:€24,27
Steco Krat-Mee Mat Zwart inclusief spin. Stevige bagagedrager-verbreder voor veilig vervoer van goederen achterop de fiets. Past op bijna elk type bagagedrager. Eenvoudig te monteren, afmeting: 32bx27x21h. Specificaties Merk: StecoPrimaire basiskleur: ZwartType: Krat -MeeKleur specifiek: Mat zwartG..
€18,52
Excl. BTW:€15,31
Steco Krat/Bag/Monkey-Mee montuur. Specificaties Merk: StecoPrimaire basiskleur: GrijsGeschikt voor: Krat-Mee / Monkey-Mee / Bag-Mee..
€3,04
Excl. BTW:€2,52
Steco Monkey-Mee riem Zwart. Specificaties Merk: StecoPrimaire basiskleur: ZwartType: Monkey-MeeGeschikt voor: Monkey-MeeKleur specifiek: Zwart..
€4,58
Excl. BTW:€3,78
Steco Monkey-Mee Zilver ano look, bagagedragerverbreder. Ontworpen in samenwerking met de tassenfabrikant KIPLING. Veiliger op weg naar school. Zeer handig in gebruik. Past op bijna elke fiets met bagagedrager. Uitgevoerd met aansnoerbare sterke spanband. Voorzien van montagematerialen en handleidin..
€23,30
Excl. BTW:€19,25
Steco Monkey-Mee Zwart, bagagedragerverbreder. Ontworpen in samenwerking met de tassenfabrikant KIPLING. Veiliger op weg naar school. Zeer handig in gebruik. Past op bijna elke fiets met bagagedrager. Uitgevoerd met aansnoerbare sterke spanband. Voorzien van montagematerialen en handleiding, afmetin..
€23,28
Excl. BTW:€19,24
Steco spanriem Buggy-Mee Classic Zwart. Specificaties Type: ClassicGeschikt voor: AchterdragerMerk: StecoPrimaire basiskleur: ZwartMax gewicht (kg): 4Kleur specifiek: Zwart..
€3,04
Excl. BTW:€2,52
Steco spanriem zonder plastic haak passend op een Buggy-Mee de luxe, model vanaf 2007. Specificaties Merk: StecoPrimaire basiskleur: ZwartType: De LuxeGeschikt voor: Maxi-cosiMax gewicht (kg): 7Kleur specifiek: Zwart..
€4,28
Excl. BTW:€3,53
Steco Tas Mee EasyFit, bagagedragerverlenger geschikt om een dubbele fietstas mee te nemen achterop de fiets i.c.m met een kinderzitje, met mogelijkheid tot het plaatsen van een universeel achterlicht. Specificaties Merk: StecoPrimaire basiskleur: GrijsType: Easy fitGeschikt voor: AchterdragerMax g..
€19,44
Excl. BTW:€16,07
Thule Yepp EasyFit Drager XL. Specifiek ontworpen voor gebruik van het achterzitje Thule Yepp Maxi Easyfit in combinatie met fietstassen (met een gemiddelde afmeting van 33 x 32 x 19 cm). Geschikt voor bagagedragers van 11-17 cm breed. Voor gebruik op bagagedragers met een draagvermogen van minimaal..
€35,58
Excl. BTW:€29,41
Thule Yepp EasyFit hulpdrager voor het achterzitje Thule Yepp Maxi EasyFit, Zwart, E-bikeproof. Past op vrijwel iedere bagagedrager die geschikt is voor een belasting van 25kg. Geschikt voor bagagedragers van 11-17 cm breed. Specificaties Max gewicht (kg): 25Merk: GMGPrimaire basiskleur: ZwartKleur..
€24,33
Excl. BTW:€20,11
Atran Velo adapter voor voordrager met AVS systeem. Eenvoudig om te monteren. Al de bevestigingsmaterialen zijn ingebgrepen. Gemaakt van aluminium en vervolgens zwart gepoedercoat. Draagvermogen maximaal 10 kg. De adapter weegt 0,3 kg. Specificaties Kleur specifiek: ZwartMerk: AtranPrimaire basiskl..
€18,00
Excl. BTW:€14,88
Adapter met Atran Velo systeem voor de upgrade van een achterdrager naar het AVS systeem. Standaard versie Specificaties Kleur specifiek: ZwartMerk: AtranPrimaire basiskleur: ZwartPlaatsbepaling: AchterType: NewrackGeschikt voor: AchteropMax gewicht (kg): 10 kg..
€18,00
Excl. BTW:€14,88
Atran Velo adapter Newrack Uni met AVS zwart Atran Velo adapter Newrack Uni met AVS zwart
Nieuw
Adapter met Atran Velo systeem voor de upgrade van een achterdrager naar het AVS systeem. Eenvoudig om te monteren. Montage aan de zijkanten en daarom ook geschikt voor drager met accu. Het systeem past op dragers van 90-135 mm. Al de bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen. Gemaakt van aluminium en ..
€18,00
Excl. BTW:€14,88
Adapter met Atran Velo systeem voor de upgrade van een achterdrager naar het AVS systeem. Eenvoudig om te monteren. Montage aan de zijkanten en daarom ook geschikt voor drager met accu. Het systeem past op dragers van 125-165 mm. Al de bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen. Gemaakt van aluminium en..
€18,00
Excl. BTW:€14,88
1 - 24 van 44 (2 pagina's)