Menu
Your Cart

Kinderzitjes

Kinderzitjes

Samen op de fiets, voor een boodschap, naar het kinderdagverblijf of gewoon lekker genieten van de omgeving onderweg.
Bij mijnfietsonderdelen.nl zijn diverse soorten kinderzitjes te koop. Allen voldoen aan de veiligheidsnormen, zodat je kinderen veilig mee kunnen op de fiets. We verdelen de kinderzitjes op mijnfietsonderdelen.nl in voorzitjes en achterzitjes.
Natuurlijk zijn er volop accessoires om het samen fietsen nog leuker en comfortabeler te maken.

Bobike kinderzitje GO drager macaron grey, achterop de fiets, geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg. De bagagedrager bevestiging is geintegreerd in het zitje en past op bagagedragers met een breedte van 120 tot 185 mm en buisdiameters van 10 tot 16 mm. Specificaties Kleur specifiek: GreyKleur spec..
€68,47
Excl. BTW:€56,59
Bobike kinderzitje GO drager marshmallow mint, achterop de fiets, geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg. De bagagedrager bevestiging is geintegreerd in het zitje en past op bagagedragers met een breedte van 120 tot 185 mm en buisdiameters van 10 tot 16 mm. Specificaties Kleur specifiek: MintKleur ..
€68,47
Excl. BTW:€56,59
Bobike kinderzitje GO drager vanilla cupcake, achterop de fiets, geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg. De bagagedrager bevestiging is geintegreerd in het zitje en past op bagagedragers met een breedte van 120 tot 185 mm en buisdiameters van 10 tot 16 mm. Specificaties Kleur specifiek: VanillaKleu..
€68,47
Excl. BTW:€56,59
Bobike kinderzitje GO frame lemon sorbet, achterop de fiets, geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg. De nieuwe framebevestiging past op ronde en ovale zadelbuizen met een diameter tussen 28 en 40 mm en is speciaal ontworpen zodat de remkabel niet in het gedrang komt. De benodigde buislengte voor mon..
€78,82
Excl. BTW:€65,14
Bobike kinderzitje GO frame macaron grey, achterop de fiets, geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg. De nieuwe framebevestiging past op ronde en ovale zadelbuizen met een diameter tussen 28 en 40 mm en is speciaal ontworpen zodat de remkabel niet in het gedrang komt. De benodigde buislengte voor mon..
€78,82
Excl. BTW:€65,14
Bobike kinderzitje GO frame marshmallow mint, achterop de fiets, geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg. De nieuwe framebevestiging past op ronde en ovale zadelbuizen met een diameter tussen 28 en 40 mm en is speciaal ontworpen zodat de remkabel niet in het gedrang komt. De benodigde buislengte voor..
€78,82
Excl. BTW:€65,14
Bobike kinderzitje GO frame vanilla cupcake, achterop de fiets, geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg. De nieuwe framebevestiging past op ronde en ovale zadelbuizen met een diameter tussen 28 en 40 mm en is speciaal ontworpen zodat de remkabel niet in het gedrang komt. De benodigde buislengte voor ..
€78,82
Excl. BTW:€65,14
Bobike achterzitje ONE maxi Bahama blue (blauw), Click & Go, incl drager bevestiging. De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzi..
€85,57
Excl. BTW:€70,72
Bobike achterzitje ONE maxi Chocolate Brown (bruin), Click & Go, incl drager bevestiging. De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kin..
€85,57
Excl. BTW:€70,72
Bobike achterzitje ONE maxi Coffee brown (bruin), Click & Go, incl drager bevestiging. De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderz..
€85,57
Excl. BTW:€70,72
Bobike achterzitje ONE maxi mighty mustard (geel), Click & Go, incl drager bevestiging. De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinder..
€85,57
Excl. BTW:€70,72
Bobike achterzitje ONE maxi Olive green (groen), Click & Go, incl drager bevestiging. De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzi..
€85,57
Excl. BTW:€70,72
Bobike achterzitje ONE Snow White (wit), Click & Go, incl drager bevestiging.De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzitje. De ..
€85,57
Excl. BTW:€70,72
Bobike achterzitje ONE maxi Urban Black (zwart), Click & Go, incl drager bevestiging. De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzi..
€85,57
Excl. BTW:€70,72
Bobike achterzitje ONE Urban Grey (grijs), Click & Go, incl drager bevestiging. De Bobike ONE is een volledig nieuw kinderzitje voor op de fiets met een modern, slank, Nederlands design. Het dubbelwandige ontwerp en het kleurvaste materiaal maakt het tevens een heel duurzaam en veilig kinderzitje. D..
€85,57
Excl. BTW:€70,72
Bobike bevestiging knop Classic maxi 3-groef (set) Specificaties Voor/Achter: AchterMerk: BobikePrimaire basiskleur: Zwart..
€9,99
Excl. BTW:€8,26
Bobike bevestiging set achter zitje Classic maxi Specificaties Merk: BobikePrimaire basiskleur: ZwartVoor/Achter: Achter..
€18,90
Excl. BTW:€15,62
Bobike borgring zakje a 10 stuks (veiligheidsring) voor ONE en Classic mini Specificaties Voor/Achter: VoorMerk: BobikePrimaire basiskleur: Grijs..
€3,83
Excl. BTW:€3,16
Bobike bevestigings montage beugel 1 punts, ook voor de Exclusive en One serie, De oplossing voor fietsen zonder (geschikte) bagagedrager. Je bevestigt de beugel aan je zadelbuis en hij past op frames met ronde buizen met een diameter tussen de 28-40 mm en is geschikt voor 26'' en 28'' fietsen. Let ..
€27,67
Excl. BTW:€22,87
Bobike knop/pin voor inlay/kussen van de Bobike Exclusive modellen. Specificaties Voor/Achter: Voor en achterMerk: BobikePrimaire basiskleur: Zwart..
€3,07
Excl. BTW:€2,54
Bobike montage beugel 1 punts, ook voor de (Maxi/Tour/Exclusive & ONE) Exclusive serie, De oplossing voor fietsen zonder (geschikte) bagagedrager. Je bevestigt de beugel aan je zadelbuis en hij past op frames met ronde buizen met een diameter tussen de 28-40 mm en is geschikt voor 26 en 28 inch fiet..
€18,00
Excl. BTW:€14,88
Bobike Click & Go montagekader (E-BD). Bobike's Click & Go bevestigingssysteem verzekert je van een super snelle montage en maakt het bovendien razend eenvoudig om je Bobike zitje op een andere fiets te monteren. Click & Go past op bagagedragers met een breedte tussen de 120 - 175mm en is speciaal o..
€20,70
Excl. BTW:€17,11
Bobike regenhoes Exclusive mini. Bescherm je Bobike kinderzitje tegen regen, sneeuw of hagel met een Bobike regenhoes voor jouw voorzitje. Geschikt voor de Bobike Exclusive mini. Specificaties Merk: BobikePrimaire basiskleur: GrijsVoor/Achter: Voor..
€12,07
Excl. BTW:€9,98
Bobike Raincover mini. Bescherm je Bobike kinderzitje tegen regen, sneeuw of hagel met een Bobike regenhoes voor jouw voorzitje. Geschikt voor de Bobike ONE en Go mini. Specificaties Merk: BobikePrimaire basiskleur: GrijsVoor/Achter: Voor..
€12,07
Excl. BTW:€9,98
1 - 24 van 308 (13 pagina's)