Menu
Your Cart

Stabilo's

Stabilo's
Leer makkelijk fietsen met deze in hoogte verstelbare zijwielen, deze zijn in een neutrale chromen kleur. De wielen zijn van metaal (CP) met een massieve band van rubber. Deze set bevat meerdere bevestigingen en is daardoor geschikt voor vrijwel alle kinderfietsen. De zijwielen zijn geschikt voor 12..
€16,69
Excl. BTW:€13,80
Leer makkelijk fietsen met deze in hoogte verstelbare PexKids zijwielen, deze zijn in een neutrale chromen kleur. Op het wiel kan een Rocket sticker of een Tiger sticker geplakt worden. De wielen zijn van metaal (CP) met een massieve band van rubber. Deze set bevat meerdere bevestigingen en is daard..
€17,58
Excl. BTW:€14,53
Leer makkelijk fietsen met deze in hoogte verstelbare PexKids zijwielen, deze zijn in een neutrale chromen kleur. Op het wiel kan een Unicorn sticker of een Panda sticker geplakt worden. De wielen zijn van metaal (CP) met een massieve band van rubber. Deze set bevat meerdere bevestigingen en is daar..
€17,58
Excl. BTW:€14,53
Sterke nijntje zijwielen geschikt voor kinderfietsen met 12- 18 inch wielen. Leren fietsen wordt nog leuker met nijntje zijwielen Specificaties Primaire basiskleur: Blauw..
€24,90
Excl. BTW:€20,58
1 - 4 van 4 (1 pagina's)